Bli vinvän och ta del av livet på vår vingård

Som vinvän är du del i vingårdens gemenskap och deltar i allt från vinterbeskärning i februari till skörd i oktober. Tillsammans med andra entusiastiska vinvänner lär du dig om vinodling och vinproduktion i vår unika vingårdsmiljö. Vi bjuder in till olika aktiviteter under hela säsongen, exempelvis skottgallring, nyplantering, bladgallring, buteljering, etikettering och löpande underhållsarbete. Arbetet sker alltid under ledning av och tillsammans med vingårdens medarbetare.

I samband med våra aktiviteter bjuder vi på en härlig frukost, fika i vingården och givetvis lunch. Dina insatser under året belönas med spännande aktiviteter såsom middagar, vinprovningar och föreläsningar tillsammans med dina vinvänner.

Är du nyfiken på vinvännerna och vill veta mer? Kontakta Love på info@fladievinproduktion.se.

Vinvänner om att vara vinvän på Flädie Mat & Vingård

“Fascinerande och lärorikt att få delta i hela processen, från plantering till etikettering. Frisk luft, fantastisk mat, exotisk miljö och trevligt sällskap!”

“Det är otroligt avstressande och spännande att stå i ändlösa vinstocksrader och pyssla om plantorna och sedan få skörda druvklasarna. Hela vinodlingen är ett hantverk som har kvalitet som ledstjärna. Det har förresten hela Flädie Mat & Vingård. Gissa om vi blir serverade god mat!”